Slider

Hakue – Cape Town

Hakue a development of two designer split level villas are inspired by the “geographical room of Camps Bay” with the presence of Table Mountain as a backdrop, the vastness of the Ocean and the ever-changing Cape sunlight.

This philosophy is further reinforced with the selection of a neutral interior palette combining the calmness of white with natural oak, noble grey marble and onyx. The entrance area evokes a sense of serenity with a zen inspired water feature leading to a private elevator which gives access to each of the villas. The entertainment area commands inspiring views with a designer bar and fireplace and a state of the art audio visual system. Strategically placed skylights admit the light creating different ambiences from sunrise to sunset. Visual interest is added with the opaque glass floating staircase and a sleek study area underneath. The kitchen is specifically designed for entertainers with ample cooking facilities and state of the art Miele appliances. The master bedroom with its open plan layout and designer walk in closet is a personal sanctuary and each villa boasts three additional bedrooms en suite.